Feedback

Prehľad zákaziek pre: Macedónsko

Tento zoznam prináša zákazky z Macedónska

Pre zadané vyhľadávanie bolo nájdených 742 zákaziek. Strana: 1 ( od 75)
  Názov Dátum publikovania Lehota na predkladanie cenovej ponuky Krajina
ХЛОР И НОВИ БОЦИ ЗА ХЛОР, ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И ЗАКУП НА БОЦИ ЗА ХЛОР И ПРЕВОЗ НА ХЛОР 16.10.18 26.10.18 Macedónsko
Репроматеријали за одржување на улично осветлување 16.10.18 05.11.18 Macedónsko
Десктоп компјутер 16.10.18 05.11.18 Macedónsko
апарат за анестезија со монитор за деца и возрасни. 16.10.18 05.11.18 Macedónsko
Тонери 16.10.18 26.10.18 Macedónsko
Набавка на опрема и на одржување за целокупната опрема 16.10.18 26.10.18 Macedónsko
Call center/Help desk за подршка при користење на софтвер за пратење на дрвна маса 16.10.18 05.11.18 Macedónsko
набавка на услуги за мерење на радиоактивност на работни места и дозиметри на персоналот 16.10.18 26.10.18 Macedónsko
Екстра лесно масло за домаќинство – 1 (ЕЛ-1), за потребите на зградата на ЕЛС, основните општински училишта, средните општински училишта и општинските детски градинки во Општина Штип 16.10.18 30.11.18 Macedónsko
1.1.1. Набавка на услуга за сервисирање и одржување на клима уреди во текот на 1 (една) година за потребите на Министерството за транспорт и врски 16.10.18 24.10.18 Macedónsko

ХЛОР И НОВИ БОЦИ ЗА ХЛОР, ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И ЗАКУП НА БОЦИ ЗА ХЛОР И ПРЕВОЗ НА ХЛОР

Druh zákazky Tovary
Dátum publikovania 16.10.18
Typ oznámenia: Obchodná príležitosť (všetky postupy)

Репроматеријали за одржување на улично осветлување

Druh zákazky Tovary
Dátum publikovania 16.10.18
Typ oznámenia: Obchodná príležitosť (všetky postupy)

Десктоп компјутер

Druh zákazky Tovary
Dátum publikovania 16.10.18
Typ oznámenia: Obchodná príležitosť (všetky postupy)

апарат за анестезија со монитор за деца и возрасни.

Druh zákazky Tovary
Dátum publikovania 16.10.18
Typ oznámenia: Obchodná príležitosť (všetky postupy)

Тонери

Druh zákazky Tovary
Dátum publikovania 16.10.18
Typ oznámenia: Obchodná príležitosť (všetky postupy)

Набавка на опрема и на одржување за целокупната опрема

Druh zákazky Tovary
Dátum publikovania 16.10.18
Typ oznámenia: Obchodná príležitosť (všetky postupy)

Call center/Help desk за подршка при користење на софтвер за пратење на дрвна маса

Druh zákazky Služby
Dátum publikovania 16.10.18
Typ oznámenia: Obchodná príležitosť (všetky postupy)

набавка на услуги за мерење на радиоактивност на работни места и дозиметри на персоналот

Druh zákazky Služby
Dátum publikovania 16.10.18
Typ oznámenia: Obchodná príležitosť (všetky postupy)

Екстра лесно масло за домаќинство – 1 (ЕЛ-1), за потребите на зградата на ЕЛС, основните општински училишта, средните општински училишта и општинските детски градинки во Општина Штип

Druh zákazky Tovary
Dátum publikovania 16.10.18
Typ oznámenia: Obchodná príležitosť (všetky postupy)

1.1.1. Набавка на услуга за сервисирање и одржување на клима уреди во текот на 1 (една) година за потребите на Министерството за транспорт и врски

Druh zákazky Služby
Dátum publikovania 16.10.18
Typ oznámenia: Obchodná príležitosť (všetky postupy)